Rakettiryhmä

Rakettiryhmä

maanantai 16. marraskuuta 2015

Esitys treenit

Perjantai 13. päivä mielletään usein epäonnenpäiväksi. Siitä huolimatta Rakettiryhmän pitchaus harjoitus sujui ongelmitta. Ryhmä päätti käyttää pitchissään tavallisen "teloituskomppania" tyylisen rivissä seisomisen sijaan koreografioitua esitystä pitchin alkuun. Rakettiryhmä teeman mukaisesti myös pitchi aloitetaan muunnelmalla rakettiryhmän tunnus runosta.


Ratkaisuun päädyttiin luomaan show meininkiä ryhmän esitykseen. Näin Meidän ryhmän esitys eroaa muista esityksistä ja jää varmasti mieleen, mikä onkin näiden pitchien tarkoitus. Projektin aihe "Sähköinen skeittilauta" kertoo jo käytännössä kaiken oleellisen meideän projektista, siksipä pitchimme keskittyy mieleen painumiseen. Toki pitchissämme on muutakin kuin edellä mainittu runo, kerromme hieman lisäinfoa minkälaisesta laudasta on kyse ja mihin tarkoitukseen se on suunniteltu.

Ryhmäkohtaisessa harjoittelussa Vesan kanssa saimme myös hyvää palautetta. Vesan kehotuksesta muokkasimme esitystä niin että yleisölle tulee selväksi mitä olemme heiltä hakemassa. Yleisöä kannustetaan ottamaan osaa laudan kehityksen ja niitä valmistavan yrityksen perustamisen tukemiseen, esimerkiksi ennakkotilaamalla lauta nettisvuiltamme ja osallistumalla kickstarter projektiimme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti