Rakettiryhmä

Rakettiryhmä

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Ideointi

Tiimin toisessa tapaamisessa aloitettiin projektisuunnitelman tekeminen ja vastuu alueita jaettiin tasan jäsenten kesken. Samalla arvioitiin tuntityömäärää jokaista tehtävää kohden ja kaikille jäsenille arvioitiin suurin piirtein kokonaistyöajaksi 240h. Ryhmän vetäjäksi valittiin Janne.
Tiimin logoksi muodostui iso R kirjain Meowth korvilla ja hännällä Rakettiryhmä teeman mukaisesti.

Tiimin Logo












Skeittilaudan komponentit, moottorit,moottorin ohjaimet jne., alkavat olla jo kasassa, ja viimeisetkin osat laitettiin jo tilaukseen Kiinasta jotta budjetti pysyisi aisoissa ja osat saataisiin ajoissa.
Laudan runko on jo valmis ja seuraavana isona ongelmana on moottorien kiinnitys ja voimansiirto. Näihinkin kuitenkin on jo olemassa suunnitelmat mutta käytännön toteutus on vielä vaiheessa. Ohjaukseen liittyen pohdittiin mahdollisuutta jalkakäyttöisestä kaasupolkimesta tai -painikkeesta käsikäyttöisen kahvan sijaan. Ensimmäinen idea kaasupolkimesta koostui kahdesta metallilevystä ja joustavasta materiaalista niiden välissä jolloin levyjä yhteen painettaessa levyjen välinen resistanssi muuttui.

Tiimille perustettiin myös Google Drive kansio johon laitetaan muun muassa tuntiseuranta excel ja muita jaettavia tiedostoja. Myös Whatsapp ryhmä perustettiin tiimin kommunikointia varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti